onsdag 22 april 2009

Ett fint paket


I går låg det ett brunt paket med massor av frimärken i min brevlåda.
Gissa om jag blen glad?!
Det var från Anette med bloggen Floras Kulle & i fanns ett ljus i silverbägare med text från Bloomingville som doftar fantastiskt, det fina kortet med ett P på fanns med, liksom två ljus från Yankee Candle.
Jag tackar & bugar för de fina grejerna!
Har fortfarande problem med datorn & jag måste medge att jag har svårt att klara mig utan den. Det går bla inte att kopiera något just nu så jag får inte in några fina hjärtan i min text*snyft*.
Men det ordnar sig snart får jag hoppas.
Kram ♥Petra

5 kommentarer:

 1. Hejsan! Roligt att få paket och så fina paket du fått. Doftljus är mysiga. Brukar köpa på mig på ljuspartyn på hösten så att de räcker över jul. Just nu har jag inget och saknar den mysfaktorn. Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. För att få ett ♥ behöver du inte kopiera, skriv dessa tecken ♥ (utan mellanslag), kolla på "förhandsgranska" så ser du att det blir ett ♥ ... =0)


  Vilka fina saker du fått !
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 3. Åh, vad roligt med paket och vilket fint innehåll! Kortet var ju väldigt passande! Köpte att doftljus i helgen från"yankie candles" som hette clear cotton och det doftar precis som ren tvätt en vacker sommardag. Har tänt det varje dag sedan jag köpte det. Natti Natti! Kram Anna-lena

  SvaraRadera
 4. Vad gulligt av din vän att ge så fina saker.
  Man blir så glad att få, men även att ge...
  Ha en mysig dag i morgon.
  Kram Susanne

  SvaraRadera