måndag 8 juni 2009

I morgon... ♥ ♥ ♥


I morgon är en stor dag för min Skorpa som slutar femman & tar examen. På Flaggduken har vi som tradition att fira denna dag lite extra med div trevligheter. Man ska känna att nu börjar sommaren! Här hemma pyntas det med ballonger & blommor & efter skolan firar vi & dom närmaste som kan komma med fika & jordgubbstårta & på kvällen brukar vi gå ut & käka lite gott.

Sol till er alla!

Kram ♥Petra

8 kommentarer:

 1. Hej Petra!
  Det låter ju jättemysigt!
  Hoppas ni får en solig och varm dag:)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Tänk vad fort det går! Era traditioner kring examen låter mysiga. Det är något visst med skolavslutningar! Kram Anna-Lena ♥

  SvaraRadera
 3. Låter som en härlig tradititon. Som många borde införa ;o)
  Hoppas att ni får det trevligt!
  Kram Carolina

  SvaraRadera
 4. Men att han har blivit sååå stor:-) Ja här har vi en som börjar mellanstadiet, sötaste!! Det går så fort, kommer du ihåg midsommaren när jag var höggravid, då var H 2 år va?:-) Kramis S.

  SvaraRadera
 5. Här blir det fest på torsdag, min dotters första skolavslutning!!! När jag var barn gick vi allltid på restaurang på kvällen och den traditionen ska vi oxå börja införa nu...och tårtan såklart. men ballonger har jag inte tänkt på, det kommer de att gilla här hemma :0)
  kram åsa

  SvaraRadera
 6. Min Wictor slutar också femman fast på torsdag...Vad stora dom börjar bli. Märks på hummör och sätt hihi...

  Kram Anne

  SvaraRadera
 7. Visst är det något speciellt med skolavslutning. Vi har vår på fredag. Jag ska först fira med min etta, sedan med dottern som går ur nian och sedan se på alla studenter på stan. På lördag är det bal och det får man inte missa:-)Vi är några tjejer som ska titta på alla fina balpar och sedan gå ut och äta.
  Vi brukar ge en present till våra barn och sedan gå ut och äta. Min son tog studenten förra sommaren.
  Ha en fin vecka!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 8. Jag har också en tjej här hemma som slutar femman imorgon:)
  Kram Lallis

  SvaraRadera