fredag 8 maj 2009

♥ Min lilla oas ♥Eftersom vi bygger ut & nästan hela trädgården är en jordhög är verandan min lilla oas. Men även här ska det målas & fixas i sommar, fasadmålning, nya stuprännor i rostfritt, taket skall bli nytt ev nya fönster, osv. Fattar inte hur vi ska hinna, men det är en annan historia...
Här kan jag njuta i solen & pyssla om mina blommor. I år går färgerna i blålila, vitt & rosa(jag brukar annars bara ha vitt)men kände att nu är mormors färger helt rätt. Här hittar man lavendel, olivträd, mårbacka perlagoner, murarklockor, lite violer samt diamond frost. Just nu går krukor, fat & lyktor zink & grått.
På bilden ses föremål från bla. Madam Stoltz, Walther & Co & Miljögården.

I dag kunde jag inte hitta min kamera, fattar inte vart den är! Jag kan nästan inte leva utan min lilla vän som dokumenterar så fint åt mig. Bilderna ni ser är sådant som redan låg på datorn, ville gärna ta nya pga det dåliga ljuset, men men. Det finns väl en mening med det mesta.
Jag önskar er alla en härlig dag!
Kram ♥Petra

14 kommentarer:

 1. Sååå fin oas av saker må jag säga :) Och de där trädgårdsredskapen var ju hur söta som helst. Vart har du fått tag i dem?

  Trevlig helg. Kram Josefin

  SvaraRadera
 2. Härligt att bläddra omkring hos dig! Vackra bilder....man blir glad av det som är vackert! Ha en skön helg...och slit inte för mycket *blink* Blir lätt så när man har många projekt på G!

  SvaraRadera
 3. Vilka ljuvliga bilder du visar, så fint ni har det på verandan!
  Visst är det jobbigt att vara utan kamera...

  Ha en fin helg!

  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Vilka ljuvliga bilder du visar, så fint ni har det på verandan!
  Visst är det jobbigt att vara utan kamera...

  Ha en fin helg!

  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 5. Oj, ni har en sommar full med planer framför en! Bra strategi, att ha en oas bland alla projekt där man kan återhämta sig. Hoppas att det här snart blir lagomt varmt för lite balkongmys!

  SvaraRadera
 6. Hej Petra!
  Vilka fina bilder, jag gillar verkligen de där fina zinkkrukorna!

  Hoppas kameran dyker upp igen:)

  Trevlig helg!

  Kramis Jenny

  SvaraRadera
 7. Jätte fint.

  Men var har du förlagt kameran då.
  Du får sia lite, hihi.
  Förresten jag såg hos Anette att du kan ett och annat.
  Får jag maila dig?

  Kram kram
  Marit

  SvaraRadera
 8. Tack goa du för så fin kommentar! Vilka fina bilder, får massor av inspiration till altanen som just nu känns tom och trist.

  Ha en skön helg och hoppas kameran kommer fram.
  Kram l-l

  SvaraRadera
 9. Hej Petra! jag gillar dina bilder jättemycket! dom är såå fina! Du får till en härlig mix....Som ger Inspiration! Ser fram emot mer bilder på huset när ni grejat klart...Lycka till med allt! Kram Therese

  SvaraRadera
 10. Petra, bilderna duger absolut trots att du inte hittar kameran. Hoppas att du hittar den. Härliga saker-härliga bilder.

  Kramis Anne

  SvaraRadera
 11. Hei og takk for din hyggelige komentar.Koselig at du tittet innom så fant jeg din flotte inspirerende blogg.Ønsker deg kjempe fin helg.

  SvaraRadera
 12. Hej! Visst är det viktigt att ha sina små oaser för att hämmta kraft och energi. Det ser jättefint ut med alla Madame Stolz föremål och växter. Kram Åsa

  SvaraRadera
 13. Alltså.. Rusta överraskar på många sätt. Och på tal om Rusta.. jag måste nog kila dit idag hehe.

  Kram och ha en fin lördag /Josefin

  SvaraRadera
 14. Jättehärliga bilder! Skönt att ha en liten fristad i röran! Här hålls det på för fullt med att bygga altanen å jag bara längtar tills det är färdigt!
  Kram Nettan

  SvaraRadera