lördag 2 maj 2009

♥ Körsbärsdalen ♥Man skulle kanske kunna tro att man hamnat i Körsbärsdalen & Nangijala när man kikar ut över Flaggduken 2 men så är inte fallet, det är bara träden som fått fnatt i år med sin rikliga blomning.
Den här helgen har vi fullt upp här hemma med husfix & annat. Snart kommer en snickare hit & hjälper oss & framför allt min man med breddning av taket, som endast är ett kosmetiskt ingrepp om man säger så. Jag står för markservicen & ska greja med lite annat smått & gott.
Nu ska här ätas frukost & sen ska vi njuta av solen.
Kram ♥Petra

7 kommentarer:

 1. Väntar på min körsbärsdal...det är så ljuvligt vackert. Man förstår Karin Boye när hon skrev sin berömda dikt. Det är så vackert på våren att det gör ont i kroppen. Njut av sol och lördagsmys! Kramar Anna-Lena

  SvaraRadera
 2. hej! Men åhhh så vackert! Det är ju precis som i körsbärsdalen. Fint med fyra små kort sådär. Ha en underbar dag. Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder! Man blir så glad! Trevlig helg. Kram Carolina

  SvaraRadera
 4. Wow, så vackert:)
  Ha en fin kväll.
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 5. Visst är dom fina när dom blommar, och mindre fina när blommblade släpper och hela marken är vit. Men vackra är dom nu iaf.

  Kram Anne

  SvaraRadera
 6. Hej Petra! så vackra bilder...visst är det härliga vädret en energikick för själen.
  Var rädd om dig
  kram åsa

  SvaraRadera
 7. Verkligen en syn för ögat, så ser det ju aldrig ut här i norr. Vi bor ju i tokfel ordlinszon, jag hade gärna haft sådan träd hemma.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera