torsdag 16 april 2009

♥ Smyckeskrin i Silver ♥


Burkar för fin förvaring kan man aldrig få för många av.
Dom här gobitarna i silver passar bra för smycken tycker jag.
Jag har dom i två storlekar men det finns fler.
Pärlor är bland det snyggaste jag vet, speciellt mot solbrun hy.
Armbandet i snäckskal bar jag vid mitt bröllop på vackra Kata Beach i somras.
Det rosa pärlhalsbandet är en gåva från mina systrar.
All kärlek!
♥ Petra

11 kommentarer:

 1. Hej Peter Olofsson heter jag som skriver dessa rader på din fina och trevliga blogg. Det jag nu gör är kanske inte helt okej i bloggvärlden, men ibland så måste man få göra små "fulingar".
  Ja, vad gör jag för "fuling" då, ja bli inte orolig, det är inga konstigheter, jag håller på att "ragga" folk till mi "Lilla Frus" blogg" Men "Herregud" männsika! kanske du då tänker kan hon inte göra det själv? Nej, faktiskt inte det är där problematiken ligger, hon är ryggskadad efter en svårare förlossning, 3:e barnet; sedan 15 år tillbaka så är hon till största delen sängliggandes. (ja, nu går det ingen nöd på henne, hon är ju gift med mig, en alldeles förtjusande liten man som pysslar om henne i princip dygnet runt).
  Ja, problematiken är ju att hon har lite svårt pga av smärta och medicinering att vara och arbeta med datorn lite längre tid, så nu spar jag in en massa jobb till henne genom att kommentera inne hos dig. Självklart så sköter hon kontakten helt själv med dig om ni "tivs" tillsammans och du gillar litteratur, det är i princip det enda hon kan göra är att läsa och sitta/ligga vid datorn. Idag har jag gästinläggat hos henne, men det brukar jag inte göra, hänt någon gång bara. Men nu tänkte jag överraska henne med att nästa gång hon öppnar sin blogg så "kryllar" det av glada tjejer som vill boktipsa eller bara skriva om livet, smärta och elände i största allmänhet(ler). Nej, så illa är det inte, Hexan tycker om att se till det "friska" hos människan! Dagens inlägg handlade om fornnordisk mytolgi och det passar henne perfekt, hon är en riktig "vikingahuldra"!
  Ja, stollen som skriver dessa rader heter Peter Olofsson och bloggr normalt på www.oumberligating.blogspot.com
  PS: Det blir lite av massutskick denna kommentar så det kan hända att du "drabbats" av familjen Olofsson förut och gillade du inte oss då, så kanske du inte gör det nu heller så strunta bara i att kommentarssvara, fast då går du miste om mycket för trevligare människor får man leta efter, ja, ialla fall när det gäller min Fru, jag är väl som män är mest "grymtande" och "hungriga"!
  Nej, som sagt nu ska jag inte stjäla mer utrymme i ditt kommentarsfält, läser alla bloggar som jag skriver detta i, säger det igen fin och trevlig blogg!

  SvaraRadera
 2. hei :) kjemepfina perler <3 og søte smykkeskrin i sølv, min favoritt :)
  Klem :)

  SvaraRadera
 3. Klart det blir festligheter på lördag:-) Ska bli så kul och se dig!:-) Tävlingsdax hos mig igen om du har lust! Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Jättehärliga smyckesskrin har du! Jag tycker också att pärlor är jättefint!
  Intressant kommentar du fått också, jag skulle nog ha kikat in om jag bara hade mer tid att läsa annat än barnböcker ;).

  SvaraRadera
 5. Oj, vilken lång kommentar du fått. Väckte min nyfikenhet så jag får nog ta och besöka vikinghuldran... Vistt är det underbart med pärlor och små skrin. Kan man få för många...

  Du undrade lite över vad jag arbetar med och efter att ha varit på avvägar ett par år (läs ganska många) är jag tillbaka i skolans värld igen. Jag är utbildad 1-7 lärare i sv-so med bild som tillval. Just nu har jag en tjänst där jag arbetar med barn som nyligen kommit till Sverige- många är flyktingbarn men inte alla. Älskar mitt arbete och hoppas att jag får den stora förmånen att få arbeta i förberedelseklassen många år till. De är så söta och rara mina elever, trots att många barn har genomgått förfärliga saker. De flesta av eleverna i min grupp är analfabeter och är i åldrarna 10-13 år. Det är en ganska stor utmaningen att både lära dem svenska språket och grundläggande färdigheter som att läsa, skriva och kunskaper i matematik. Inte helt lätt men oerhört givande. Ja, det var lite om vad jag sysselsätter mig med, de dagar jag inte njuter av påsklov och familjeliv. Många kramar från Anna-Lena

  SvaraRadera
 6. Hej! Tack för din kommentar...jag blev jätteglad! Jag vill gärna ha med dig på min blogglista...Om det är okej? Jättefina skrin du visar...Må så gott! Kram Therese.

  SvaraRadera
 7. Hej Petra! Tack för din gulliga kommentar...jag blev jätteglad! Jag skulle gärna vilja ha dig med på min blogglista...är det okej? Vilka fina skrin du har! Härliga bilder...Må så gott!! Kram Therese

  SvaraRadera
 8. Hejsan! Fina silveraskar och underbart vackra pärlor. Vilken dröm att gifta sig på en strand i Thailand. Det låter som ett vackert bröllop. Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram Åsa

  SvaraRadera
 9. Fina silveraskar att ha fina smycken i. Jag gillar också pärlor. Du var säkert vacker i dem. Visst är det vackert i Thailand, har varit där två gånger. Längtar tillbaks.
  Jag fick också kommentar av Pockethexan.
  Ha det gott!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 10. Hejsan!
  Fina skrin och underbara smycken. Pärlsmycken är så vackert, speciellt till solbrun hud som du skriver.
  Vilken speciell kommentar du har fått från en man, den väckte även min nyfikenhet...
  Ha en go dag kram kram Lotta!

  SvaraRadera
 11. Smyckeskrinen är verkligen superfina!!! Kram Helena

  SvaraRadera