tisdag 28 april 2009

♥ En doft av nyklippt gräs ♥I morse när jag cyklade med Smulan till dagis kände jag doften av nyklippt gräs. Det är något speciellt med den doften som gör mig lycklig & pirrig i hela kroppen, det luktar liksom sommar*ler*.
Nu i kväll har jag & lilla lillasyster varit ute & gått i natursköna Karlslund runt herrgården & vid fallen. Som ni ser på ett par av bilderna har vi haft en finfin kväll i Örebro.
Visar lite mer bilder från altanen & det kommer att bli fler, måste ju visa vad jag pysslat med.
Kram ♥Petra

4 kommentarer:

 1. Vad fint, ja visst har vädret varit härligt. Nyklippt gräs är något visst, ungefär som när dom lägger asfalt, luktar så gott.

  Kram Anne

  SvaraRadera
 2. Ja, Örebro har varit en härlig stad att bo i sista tiden:) Är det ju för det allra mesta, men ändå:)

  Nej, jag jobbar inte så professionellt med det andliga. Det är min livsstil och det åker med på köpet i bloggeriet och i mitt andra nuvarande jobb som krönikör lite här och var:)

  Stor kram Lallis

  SvaraRadera
 3. Vilka vårfräscha bilder du visade i förra inlägget och här också. Man blir så sugen på att greja med blommor och göra fint både inne och ute. Vi har också haft fint väder i Krhmn några dagar, jag var med jobbet till vår stadsbondgård och tittade på djuren och vit- och blåsippor. Sedan grillade vi korv. Det var mulet på dagen och lite kyligt, men solen kom mer på eftermiddagen.
  Ha en fin vecka med ännu mer sol!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder, våren har verkligen kommit nu. Och hos er har den hunnit längre än hos oss. Här är det inte aktuellt att klippa gräset än, det blir först om ett par veckor. Tur är väl det, eftersom vi har en väldigt stor trädgård, men å andra sidan är det ju som du säger så härligt med doften av nyklippt gräs.

  SvaraRadera