onsdag 11 mars 2009

Och så lite mer påsk längtan...Har åkt på en redig förkylning, så i dag ska jag vara inne & dricka massor av varma drycker & kurera mig. Tänkte pyssla lite inför påsk, jag har en massa pyttesmå ägg som jag tänkte måla vita & ev. dekorera. Jag visar upp mina alster en annan dag.
Ha det bäst!
Kram♥Petra

5 kommentarer:

 1. Tack för kommentaren på min blogg ! Nu hittade jag din fina ! Så fint ert hus blev med tillbyggnaden , fantastiskt ! Krya på dig ! Kramar susanne / den gamla skolan

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Välommen i bloggfamiljen! Jättefin blogg du har skapat och så vackert ert hus är!!!

  Kul att du gillar provdockorna! Nej, de är inte gamla utan sprillans nya men jag målar dem och antikbehandlar dem så de ska se nötta ut!

  Stor kram
  Ann-Helen

  SvaraRadera
 3. Hej Petra!

  Krya på dig!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blogg du har!!! Jättekul att du skrev en kommentar hos mig så att jag kunde hitta hit. Jag är också ganska ny inom bloggandet, det är ju så kul! Kram L-L

  SvaraRadera
 5. Fin och trevlig blogg du har, nyfiken på utsikten från det fina gavelfönstret i tillbyggnaden, mycket smakfullt måste jag säga, hela huset. Vi har ett mindre hus som vi ska bygga till, eller rättare sagt vi bygger till ett helt hus till det nuvarande fritidshuset, så den tidigare stugan blir ett rum. Ja, få nu inte en chock om du tittar in på min blogg är en ganska bråkig och stökig medelålderman på 44 år som aldrig ger sig i sina försök att göra världen bättre. Min blogg var från början en inrednings, antik och prylblogg som nu spårat ut lite grann(ler).
  Ska försöka hitta tillbaka dit. Ha en fin dag mvh från Peter Olofsson.

  SvaraRadera